0

Your Cart is Empty

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen:


Waar kan ik de ??? producten kopen?

??? producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze webwinkel. Daarom kunnen wij u de beste prijs garanderen - en onnodige marges voor tussenpersonen die de verkoopprijs verhogen, vermijden.Hoe zit het met de verzendkosten en retourzendingen?

Wij bieden GRATIS verzending over de hele wereld, met trackingnummer. Retouren worden geaccepteerd binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Retourkosten worden niet gedekt.

Wij bieden een beperkte garantie van 1 jaar.Hoe wordt mijn bestelling naar mij verzonden?

Al onze artikelen worden verzonden via EMS, met trackingnummer, en worden geleverd in een kleine bubbeltjesenvelop of doos.Hoe lang duurt het om mijn bestelling te verzenden?

Wij verwerken uw bestelling binnen 2-5 werkdagen. Zodra uw bestelling is verzonden, kan het, afhankelijk van uw locatie 2 tot 3 weken duren voordat uw bestelling aankomt. De meeste bestellingen komen echter binnen 2 weken aan.Wat is uw retourbeleid?

Wij bieden een 30 dagen geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen 30 dagen na levering van uw product contact met ons op via hier of via info@??? en wij zullen u graag begeleiden bij het retourneren van uw bestelling voor een terugbetaling.Er is een probleem met mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Neem hier of op info@??? contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Social Proof Experiments